Ons verhaal

Ontstaan & ontwikkeling

Op basis van technieken die al sinds eind 1800 bekend zijn heeft Kynett B.V. in 2018, in samenwerking met fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en fitnesstrainers diverse vliegwieltrainingsapparatuur ontwikkeld zoals de Kynett HOME, FIT, PRO en ULTIMATE.

Een van de grootste uitdagingen die overwonnen moest worden was het totale gewicht zo beperkt mogelijk houden en de functionaliteit zo groot mogelijk. Door gebruik te maken van natuurkundige wetten is het gelukt om, enerzijds door het gebruik van hoogwaardige materialen, en anderzijds door de verhouding tussen de
diameters van de gewichten, de as zo te ontwerpen dat met relatief gering gewicht optimale trainings- resultaten zijn te behalen. 

Door goed te luisteren naar wensen van de klant en nog verder te verdiepen in alles rondom vliegwieltraining heeft Kynett B.V. zijn assortiment inmiddels uitgebreid met de Kynett diverse producten accessoires die het trainen met Kynett nog leuker, intensiever en uitdagender maken.

De productie en assemblage wordt allemaal in eigen beheer verricht en zijn volledig in Nederland ondergebracht.

Contact ons

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kynett
Larenseweg 49
7241 CM Lochem
+ 31 85 130 48 30
info@kynett.com

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.